Om os

Niemann A/S har over 34 år erfaring indenfor alle typer grave-, bore- og skæreopgaver, hvoraf vi er specialiseret indenfor diamantboring og diamantskæring. Entreprenørfirmaet blevet startet af Michael Niemann som fortsat fungerer som den daglige leder.

En del af LH Hockerup A/S

Siden den 1. september 2015 har M. Niemann A/S været en del af LH Hockerup A/S, som primært arbejder med nedrivning og miljøsanering, men i løbet af de seneste år har opbygget kompetencer ved opkøb af andre entreprenørfirmaet.

Hensyn til omgivelserne

Vi arbejder ofte i områder med beboelse eller offentlige steder, derfor er vi omhyggelige med hvordan vi arbejder. Vores arbejde tager tid, men vi arbejder hurtigt så du undgår unødvendig gener. Derfor anvender vi samtidig lyddæmpende klinger, som nedsætter støjniveauet – til fordel for vores medarbejdere og kunder.

Miljø og kvalitet

M Niemann A/S er certificeret i forhold til håndtering af miljøfarlige stoffer og materialer i forbindelse med diamantskæring. Særligt ved renovering af ældre ejendomme er der ofte anvendt kontroversielle materialer som siden er bevist skadelige for mennesker og naturen. For at forhindrer at giftige og miljøfarlige elementer bliver spredt når vi arbejder, tager vi alle nødvendige forbehold omkring afskærmning.

Derudover lever vores udstyr altid op til kravene indenfor miljø, kvalitet, effektivitet og sikkerhed.

Certifikater og kvalitetsikring

M Niemann A/S følger altid de nuværende og gældende regler og lovkrav indenfor vores arbejdsområder.

Vi er derfor certificeret indenfor miljøledelse DS/ISO 14001:2004 og DS/OHSAS 18001:2008.

Vil du have et uforpligtende tilbud?